09 July 2012

.. my 2nd convocation..is on its way..



.. salam ..

alhmdulillah,syukur masih bnyawa hingga ke saat ini dlm nikmat ISLAM & IMAN

wah, minggu ni topik KONVO dipilih maka marilah kita berborak pasal konvo..hihi..actually,konvokesyen utk IPG seluruh malaysia dah bermula.. 10 - 13 julai 2012. kampus ipoh sidang last skali..means hari 13 hb tu,jumaat..yong akan bertolak ke sana i-allah 12hb dengan mak ayah,suami & baby..hihi..eksaited skit sbb nk bawa baby amik ijazah..i-allah..

SIDANG 7:
Bil
IPG Kampus
Bilangan Graduan
Pendaftaran dan Taklimat
Sidang, Tarikh dan Masa Konvokesyen
1
Pendidikan Teknik
255
11 Julai 2012 Pendaftaran 2.30 Ptg
(Ruang Legar Auditorium) Taklimat 4.00 Ptg
(Auditorium)

Sidang 6
13 Julai 2012
8.30 Pg -12.30 Tgh
2
Ipoh
662
3
Pendidikan Islam
409
Jumlah
1326


Tahniah pada semua graduan yang berjaya..
alhmdulillah,kputusan yong pun memberangsangkan utk Kursus Perguruan Lepasan Ijazah j-QAF ambilan 2011.Syukur sangat2..big thanks to beloved husband,anak ummi dlm perut,mak ,ayah , adik , kwn2 dan semua pensyarah IPG kampus IPOH.Setahun setengah yang mendewasakan dengan pelbagai dugaan & keseronokan..hihi..

maka konvo ni adalah konvo kdua yong..tahun 2009 dah grad from Kolej Universiti Insaniah utk Sarjana Muda Syariah and now untuk KPLI j-QAF plak..syukur ya allah..

so for now..waiting for posting la...skrang ni dok umah bina badan ( wlupun berat bdn turun ) wahahah..katanya area bulan 8 nak posting..KATANYA la..
raBbi yasSir wala tu`asSir
waj`alna minanNajihin..

kau permudahkanlah segala urusan kami ya Allah..

3 comments:

  1. Salam, tahniah sy ucapkan ...ibu2 muda skrg ni memang kuat semangat..semangat utk memajukan diri dan keluarga juga...semoga dipermudahkan segalanya.

    ReplyDelete
  2. slm..tahniah tuk yong n 4 me 2..yong nape nk g 12hr...kan 11hb kna daftar....?????

    ReplyDelete
  3. PCL : tm ksih ^^
    anonymous : hihi..kdaan x mngijinkan utk prgi awal..mnta tlong mbe dftarkan ^^

    ReplyDelete