06 April 2011

:: online shopping ::




salam alaik

hye kwn2 smua..hope sht2 blaka..
as for me sihat as usual..msh bnyawa dlm nkmat IMAN & ISLAM

hari nih yong nak wat entry ttg SHOPPING online..
korang penah ke shopping online nih?
rasanya ramai y penah dah sbb skarang ni zaman dah canggih..membeli pun guna ujung jari je...klik klik..done...yong pun tamao ktinggalan ..

klu korang prasan kat tepi belah kanan blog yong ada list utk blogshoppe..
majoriti utk plus size..ye la..org mcm yong ni special skit..hihi

maka,yong join gak shopping online kat PLUS SIZE FASHION EXCHANGE
meh kita tgk apa yang ada..time tu dia wat clearance stock sale..2 item yong beli dpt RM 60 ja...dah pun sampai..well..sgt2 bpuas ati..
layanan dari owner blog pun ok..
juz emel n dia akan layan korang..jom ramai2 usya apa yang ada ^^

ni antara yang ada..nice kan ???

0 comments:

Post a Comment