27 August 2010

:: orang ISLAM hina ISLAM..apatah lagi KAFIR..kan ?? ::


.. salam alaik..

alhmdulillah msih byawa hingga ke saat ini dalam nikmat ISLAM dan IMAN
hrp2 kengkawan blogger pun camtu la hendknya..
moga stiasa kita di dalam rahmat & kasih syg ALLAH..


entry ptg2 hari nih..nak mngisi masa terluang
time dok blogwalking..yong tgk rmai gak dok story psal video bebudak psenda zikir..
buka stkat kwn2 blogger..kwn2 dlm facebOok pon dok pakat kongsi crita yang sama
kenapakah ???

yong pun usya gak video tuh
mmg sengal la bebudak tuh..
gediks..smua ada..malas nak list down sifat2 mazmumah diorang..

nape dok jadi cmtu?
dah habis modal nk dikir barat ke ??
xde rasa bsalah lgsung kan dok permainkan ayat2 tuh
tang sebut pun silap tu satu hal..
memalukan

kalau dh umat islam sendiri dok memain
patut la x da sensitiviti ke atas apa y berlaku kpd agama islam
menyedihkan sbb diorang pkai tdung..
so..motif pkai tdung tuh krn TERPAKSA kah ??

bertaubatlah sebelum terlambat..

pastu plak..
time dok on facebOok..
ada pulak membe skola rendah yong dok tayang gmbar free hair..
katanya IMEJ BARU..
klu nak diikutkan..lagi segak dia bila bertudung..

nape..x vouge ke pkai tdung..
kan ke byk fesyen tdung dok ada skrg ni..
x ckup y msia pnya style,import mai dari INDONESIA,ARAB...SYIRIA lagi..
haih...

- wanita hiasan dunia..seindah hiasan adalah wanita solehah -

tu la...dlm dunia nih byk sgt benda y kita x sedar scara x sngaja dgn pbuatan kita,kita dah melakukan sesuatu y x spatutnya..pesanan utk diri yong sndiri n kwn2..

.....


2 comments:

  1. ish.. jgn marah2 sgt... org macam ni kna dipimpin bukan dituding... sabar ea...

    ReplyDelete
  2. @ jari jemari..

    bkn mrh..juz luah psaan~

    ReplyDelete