29 August 2010

:: GRAND OPENING GIVEAWAY by Butik Comey Sokmo ::



TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1.. Sudi-sudikan la menjadi FOLLOWER blog saya (tanpa paksaan k? kalo nak follow,follow la..)
2. Linkkan Butik Comey Sokmo-http://butikcomeysokmo.blogspot.com/ di blog/site anda.(wajib!)
~Maksudnya,letakkan link tu kat ruangan bloglist kt side bar kamu..
(or sape ade rung utk blogshop/blog2 yg diorg suke terjah) =) mudahkan?Contohnya, mcm yg Jue dah buat,die letak kat ruangan shawl's blogshop dia...oke?

3. Sila add kan Banner giveaway di side bar blog masing-masing & link to page contest ni..
(tiada paksaan jugak..)

4.Klik 'like' kat page Butik Comey Sokmo kt facebook
(yg ni tiada paksaan..kalo nak like,like la..lagi bagus =))


CARA-CARA UNTUK MENYERTAI:

1. Tulis title entry anda "GRAND OPENING GIVEAWAY by Butik Comey Sokmo"

2. Sila jawab soalan suka suki senang lenang kt bawah:

a)Apa yg membuatkan anda rasa bergaya?
bila pkaian y dpakai adalah selesa + ada mekap cikit ^^

b)Pilihan hijab
xkisah sbb yong pkai mcm2 style tp prefer tdung dgn selendang ala2 waheeda gitu~

c)Apa yg membuatkan anda tertarik nak beli barang dari sesebuah blog?
of course la brg2 tuh menarik..tertarik..mmg d bomb..blog pun ada promosi mnarik ^^ harga n kualiti pun mempengaruhi minat..

3. Jangan lupa link kan penyertaan anda di comment saya agar mudah untuk saya membuat semakan.so,yang wajibnya,letakkan link ke blog kamu & post entry psl contest ni aja.... .

hihi..sekian untuk entry bagi pnyertaan utk GA butik comey sokmo..
tudung merah tuh mmg cantik amat..haish...

0 comments:

Post a Comment