05 August 2010

:: F.R.I.E.N.D.S ::





.. assalamualaikum ..

alhmdulillah,masih bernyawa utk hari ini dalam nikmat Islam dan Iman..syukur..

life must go on as usual..no matter what happen..hihi..
speaking lak pepagi nih..
actually,hari ni klas xda..prof ada hal..dia dah bagi keja untuk dibuat.
so nanti aku akan btandang ke library..
pagi ni nak update blog jap..



so,entry kali nih ttg kengkawan..
gambar kat atas tuh,kredit kpd membe tsayang,PUTERI SALINA..
last sem dia dtg mlawat aku kat asrama,gmbar ni je smpat kitorang amik sbb dia ada hal,
jumpa pun dlm 15 mnit je..and gmbar y seblah tuh,time kitorang drjah 4..
time tuh skola kat SK SEGAMBUT..pergh..lama sgt tu..

dgn teknologi trkini,aku dapat jejak balik kwn2 skola rendah..pakai facebOok la..hoho..
maklumla,zaman tu ayah kija askar,pindah merata..skola jgn cakap la,
ada 5 skola y aku blajar time skola rendah..
SK PADANG TEMBAK,SK SEGAMBUT,SK TMN SRI SINAR,
SK BANDAR BARU BANGI & last skali SK ALOR PONGSU..
time tu dah pindah balik perak..darjah 6 setahun je..
pastu masuk maktab mahmud form 1-form 6...
dgree kat INSANIAH n now kat UKM..hihi..

so..hopefully satu hari leh wat gathering dgn kwn2 lama...yeeha~

4 comments:

  1. rindu pulak kawan2 saya.hehehhe :P

    ReplyDelete
  2. hihik...kwn2 la mceriakan hidup kita ;)

    ReplyDelete
  3. hurm.. rindu pula kat kawan2 lama..

    ReplyDelete
  4. mira : keep in touch slaloo dgn mbe2

    ReplyDelete