27 July 2010

:: ko ingat ko baguss ??? ::


.. salam alaik ..


entry kali nih aku nak story bab BENGANG..
nape ??
erm..ntahla..perasaan bergelora lak sehari dua nih
dengan situasi yang ada kat kampus ni..pergh~

alkisahnya..
sem nih dah sem kdua aku n kawan2 kat cini..
pengajian so far so good
cuma nya..terjejas sket dgn prangai-prangai junior baru..
( wah..mentang-mentang dah sem II,nak DIVA plak...)

xde la..bkn nk cita bab DIVA tuh..kitorang ok je cam biasa
cuma nya sem kali ni kitorang masing-masing dpt tugasan scara berkumpulan
argh....bab tugasan berkumpulan nih mmg senak

sebab???

bila dapat y suka wat prangai DIVA tu la yang sakit jiwa..
itu ini macam la dia tau..bila tanya..x baca pun..bila kita crita apa y kita taw,
sesedap ati ja kata ye ke camtu...bukan camni??

haih...bukan aku sorang ja jadi camni.
membe2 aku suma mghadapi wabak ini
nak nak plak junior2 tuh BUDAK cini gak
DIVA la sngt...itu dia tau ini dia tau..
hal nya...HAMPEH
bajet je lebih..POOOOODAH

aku bukan la bebulu kes bdk 2 tuh sbb dorg mmg stdent cini..
x kisah la mai dari timur tengah ka,malaysia ka..
kitorang sem lepas ramai ja budak pngjian dr timur tengah,siap dr Indonesia & singapore..
x diva pon..elok ja kitorang stdy..xda plak y buat taik..

weh..sudah-sudah la wat prangai bajet tuh
dah pakat-pakat amik master
pikir bg matang la
kalu assignment stakat nak copy + paste ubah sikit2 dari
assignMent time degree dulu
what the hell ??

bila wat keja kumpulan..
kita lak nk kena tanya dia nak buat bila..asal dapat time je nk wat,dan dan tukar time len..weih,org lain pon ada gak urusan..bukan nak ngadap muka ko je..

ini macam punya spesis lagi ada ka ?????

bengang btoi~

p/s : ni pendapat peribadi i je erk...

5 comments:

  1. huhu...dok sabo la nih..hihi ^^

    ReplyDelete
  2. hai...
    teringat zaman blaja dulu...
    byk kenangan manis dan payau...
    anyway, sume tu mematangkan diri kita...
    ;)

    ReplyDelete
  3. kasi bantai sama itu olang lah...
    kasik tarik lambut die pas2 sumabt kan kepale lalam mangkok tandas meh...



    DIVA??? adekah ia sejenis coklat?

    ReplyDelete
  4. @ butang pena : yup..zaman stdy la best..mcm2 rs ada..

    @syaf : lau dok zmn barbaric rs2 dh buat kot.hohoh...DIVA tu coklat perisa payau..^^

    lalalala

    ReplyDelete