25 January 2010

:: hari-hari yang berlalu ::


.. salam alaik..

rasanya dh lebih smggu aku x update blog nih..sibuk l kunun..hihi..
alhmd,mggu y blalu,smuanya bjalan lancar tmasuklah pnambahan tugasan drpd psyarah..biasa la tu kan..alah bisa teal biasa..as a student no matter what u must face it...by hook or by crook..wah,speaking LONDON plak..dh lm tgai nmpaknye..hoho

so..hr ni blalu lg 1 sesi pngjian..pg td pbentang2 kts kj utk madah falsafah p`undangan islam 3org dh selamat present kt depan klas...gliran aku pun dh x lmbat..mgu dpn rilek,mgu dpn 1 lg tuh jd org kdua akan mbntang kts kj...fuh,bdebar gak bila dh tgk mbe2 bentang kts kj td..siap kn komen,kondem a`la tull...org kedah kata la la tu jgk kena..hahaha
rabbi yassir wala tu`assir..so far aku rs mcm aku je y submit kts kj dlm bhs arab..rs mcm nk je tkq wat asgmnt dlm BM tp pkiaq2 balik nt time present sure kn syarah dlm b.arb jg..klas km ada sorg bdk arab..dan dan la pngajian mcm dok insaniah dlu...hohoh..mmg la x da mslh nk ngji dlm b.arab kan..cumanya sesi pbntangan td jd lbh pnjng drpd biasa..hahaha..sabo je la~

enough psai klas falsafah p`undangn islam tu..esok pg ada klas kjian gama-agama..& aku still x
siap asgmnt tu..hahahaha..tp ada la dh btaip...dlm 5-6 muka surat...ekekeke...alhmd so far so good..mybe aku ni suka wat kj under pressure kot..tu psal la suka wt kj last minit..nk mampus~

asgmnt dr hailani still on d way...i-allah,aku akan wat bknaan bunga y dkenakan dlm pkhdmatan,,khusus pd intrest y dkenakan dlm PTPTN...doa2kan aku ey...

hr ni klas undang2 pusaka islam
dbatalkan..so,smpat la kami cewi tgkap gmbar kt cni..ikutkan hati byk je port y kami nk shoot..xpe la..we have 2 years to stay here...hahaa...ayat bajet je kan..bkn ape,UKM ni la satu2nya U y aku idamkan dlm msia nih...berangan nk stdy cni since 1st day aku tgk UKM..time tuh thn 97,aku stay kat bangi setahun...ayh aku pun kj askar lg...skrg ni,bila aku dh kmbali ke bangi,jmpa balik la kwn2 lama y ada kt cni...dlu skola drjh 5 je kt cni...alhmd,Allah dh pmudahkan aku,impian aku dh tcapai..moral of d story..keep blieving ur dreeam..tp kn ada usaha la...kjyaan x dtg bgolek tau...

0 comments:

Post a Comment