15 January 2010

:: kajian agama : dosa warisan ::

.. سم الله الرحمن الرحيم ..

salam alaik~
what a wonderful life today..hr nih msih lg dlm mood cuti..kuliah hr isnin..so i wanna spend my time reading & understanding bout my task..hihi..hr ni nak cita psai asgment sbjek- KAJIAN AGAMA-AGAMA. madah nih prof jaffary awang & dr muda..ni madah elektif bg aku sbb aku amik syariah kt cni..so,aku amk madah elektif
dr jabatan usuluddin..ahakz~
pengajian so far kami ada dlm 10 org je..3 org gurl ja..laki dlm 7 org lbih krg sbb kdg2 mcm x ckup korum je..prof pun ngajaq santai..enjoy la blajaq cmtuh..

so..aku dh pun dpt tgasan utk dbuat..ttg DOSA WARISAN DLM AGAMA KRISTIAN..pergh~ actually,aku ada la basic sket2 dlm madah ni time ngaji kat INSANIAH dlu..enjoy sgt time tuh ngji dgn doktor jamil..jamil jiddan sbb asal msuk klas je dia bg coklat kt kitorang..mcm bdk2 tadika..1 paket utk bdk pompuan,1 lg utk bdk laki..dia ckp slagi x bg coklet sure x leh mula klas..hihihi..klas km time tuh dlm 50 org..bygkan la smgu dua kali klas..mau x pnuh balang wat koleksi coklet..sdp wooo coklat kopiko y dktor jamil bg..smpai skrg nih bila tgk coklat kopiko y 2 kaler tuh sure aku snyum tringat doktor jamil..& aku pun guna style dia time aku jd
guru ganti kt skola..budak-budak..umpan dgn coklat,mau x laju dia wat keja..tmbah2 time aku ngjaq PASTI..lau x bw cklat..mrajuk plak bedk2 tuh..hihihi

enough for story of d coklet..back to MILAL wa NIHAL y aku stdy kat KUIN dlu..kitab oren ni la y kmi ngji dgn dktor jamil..dlm ktab ni la aku blajaq psai agama kristian..best gak ngji madah nih..kta dpt byk info..so wat ms nih ktab ni jgk la jd rjukan aku sbb aku pn dh x bropa ingt dh..hihi..so far aku br ja mcri idea2 y ada bknaan dosa warisan.mlm td g cr bahan kt libry UKM..alhmdulillah..ada je bhn rjukan utk aku tmbh pngtahuan..hopefully aku leh siapkan tugasan nih dlm ms y dtetapkan..hoho..

- end of story bout this thing ..to be continued -







No comments:

Post a Comment