assalamualaikum

baru berkesempatan nak update entry hari ke 18
even hari ni dah masuk hari yang ke 19
( antry back-dated okey~ )

okey,cabaran hari 18 ialah
SIRI TV KEGEMARAN

***********


hai..boleh tahan jugak task hari ni
ye la,jenuh jugak nak menjawab sebab yong jarang tengok tv
serius ?

hehe..yong ni tengok tv gitu-gitu ja
kalau rasa nak tengok rindu awak 200%,tengok
kalau rasa nak tengok CSI,layan

tapi antara banyak-banyak tu
yong suka KHAWATER




khawater ni dalam bahasa arab tau.
jangan risau,kalau tengok kat tv al-hijrah ada translate.
tak pun,korang search ja dalam youtube~

menarik sangat sebab rancangan ni mengetengahkan isu-isu semasa
sekarang ni kalau tak silap dah musim ke 10
bukan calang-calang rancangan kalau boleh bertahan sampai 10 musim!

kagum , sebab dapat banyak maklumat
diorang pun ada datang ke malaysia,jepun 
melihat teknologi dan apa yang boleh di aplikasi dalam hidup seharian

psstt .. pengacara dia sempoi!


**********

sekian !