04 February 2018

PENTINGKAH REVIEW ??


beberapa hari lepas,kakyong kepochi sikit up soalan ni dalam FB and kakyong dapat beberapa respon yang menyokong kepentingan review

ekekeke
sebenaqnya,kalau nak jadi pengguna bijak,memang review ni salah satu acara penting..mostly kalau melibatkan pembelian atau servis

kakyong sekarang ni sibuk dok tengok review breast pump..maklumlah,dah lama kakyong tak membeli barangan baby,anak pun dah umur 6 tahun and episod keguguran 2kali..so thats why la berjarak sungguh!

kalau orang tak faham,orang akan kata kita mengada-ngada..nak beli,beli jelah..siap duit pi kedai terus beli

aaa kalau duit banyak,sedap lah cakap camtu..kakyong ni jenis nak pembelian kakyong setara dengan nilai yang dibelanjakan..walaupun benda tu murah,biaqlah berbaloi..kalau spend sampai beribu,tapi tak puas hati,buat apa

so buat masa sekarang,mostly kakyong bertanya kawan-kawan yang ada pengalaman tentang produk yang kakyong survey tu and of koslah kakyong baca review dalam blog and jenguk youtube

and buat masa sekarang,kakyong ada dapat satu hadiah dari bestie kakyong,breastpump manual jenama AVENT and bila kakyong godek balik barangan Zubaidah tu,breastpump elektrik Pureen masih elok berfungsi cuma tak tau lah suction dia ok ka dak..yang tu nanti kena cuba try test..kalau masih elok untuk digunakan,bajet bolehlah kakyong meriahkan di bahagian suplimen berpantang

25weeks
doakan moga selamat semuanya

No comments:

Post a Comment