OMPOMPUAN DAN HANDBAG



ehhh
terMasuk SHOPEE plak dahh

jadi ompompuan,beg saja berjenis keturunan
keluaq la pattern camna sure ada pembeli

dari jenis bimbit,kepit celah ketiak,sangkut di bahu,or sandang di belakang 

tapi tu lah
masuk usya jelah
risau plak kang dapat beg besaq kotak pensel jaaa habuan isi kaler

rasa macm banyak pulak kes kastema terima barang saiz mini..ayyoo !


Share on Google Plus

About yong norliza

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

4 Comments:

  1. stress kan? tambah tengok kat shopee, duk teratur elok ja, geram kita

    ReplyDelete
  2. haha..nad ni dah la pembeli online tegar shopee..best beli barang dekat shopee ni

    ReplyDelete
  3. kena tgok size dia btul2 kan sblm beli. hee

    ReplyDelete
  4. ompompuan ngan beg brpisah tiada., tp bagus gak sbb beg korng tu nnt akan jadi poket doremon., huhu

    ReplyDelete