04 October 2016

FAMILY DAY DI KELANTAN : SWEET BEACH RESORT


assalamualaikum


hari ni kakyong nak sambung lagi part ke 3..

lewat sikit dek kerana tugasan hakiki..layan la ye ~

kali ni nak story pasal tempat penginapan kami di sana.. 

Kami stay di Sweet Beach Resort,Tok Bali.

Lepas meronda di Pasar Siti Khadijah,kami check in dalam pukul 12 tengahari..
pakat daftar dan ambil kunci bilik dulu..rehat2 makan tengahari & terjun kolam

Untuk first-timer yang datang macam kakyong ni,rasa jauh jugak perjalanan
Selalu round Kota bharu ja,kali ni jelajah sampai ke Tok Bali..hehe

Hari pertama semua aktiviti sendiri,makan pihak resort dah sediakan

Kakyong tak sempat pun nak snap signboard resort,
tak molek pula upload gambar milik orang lain masuk blog kakyong kan..
so korang boleh la google image resort ye,ada la sikit gambar yang kakyong snap,
nampak sangat skill blogging dah berkarat..ke sindrom tua sebab malas nak bergambaq?

wakakaka

jom layan gambaq yang kami sempat snap di tepi pantai time petang hari pertama sampai










overall resort ni ok sangat untuk family,bilik pun sesuai dengan harga yang ditawarkan

Kolam renang dekat ja dengan bilik oit!!! 
yang tu memang kesukaan siti zubaidah laaa,keluar bilik terus ajak mandi,ya ampunn

ok,nanti sambung story lagi..daaa~




4 comments:

  1. Aida suka ke kb.
    Esok asben ke kb.
    x dpt ikot.
    Nurin exam isnin nanti.

    ReplyDelete
  2. Terus terang, tak pernah sampai KB lagi

    ReplyDelete
  3. Pernah sampai sana, tapi tak puas jalan ... Masa tu gie atas urusan perniagaan ...

    ReplyDelete