13 December 2010

:: aww..tergoda kah ?? ::

.. salam alaik ..
alhmdulillah,msh bnyawa hingga ke saat ini dlm nkmat ISLAM & IMAN
hope kwn2 smua pun begitu la hndaknya ^^

hurm..hari ni ada artikel mnarik dlm kosmo online mngenai gangguan terhadap lelaki..then ada lak dlm blog incik ben.. hihi..boleh tahan kan zaman skarang nih..


Lazimnya golongan wanita sering dikaitkan sebagai mangsa gangguan seksual kaum lelaki di tempat kerja.

Bagaimanapun, satu kajian membuktikan sebaliknya apabila kini golongan lelaki juga tidak terlepas daripada menjadi sasaran kepada tingkah laku bersifat seksual yang dilakukan oleh kaum hawa.

Menurut Ketua Laboratari Perubahan Sosial, Ekonomi dan Keamanan, Institut Pengajian Sains Sosial Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Jamilah Othman (gambar), meskipun fenomena itu agak janggal tetapi ia kerap terjadi di tempat-tempat kerja sejak kebelakangan ini.

so..kesimpulannya disini..gangguan tu ada saja dimana-mana baik dari lelaki mahupun wanita..
part gangguan dari wanita,mcm dlm kosmo tuh di tempat kerja..ngorat bos bagai nak rak je diorang tuh..bab pemakaian seharian jgn cakap la..nau'zubillahi min zalik..
dlm zmn y serba canggih nih smuanya boleh..btudung tp sendat..kalau y tak btudung plak sah sah pakai baju sangkut nampak itu ini..nak kata minah salleh..mlatah sebut YA ALLAH..haish...bile kena usya tau pulak marah..

maybe ada saticfaction disitu bila boleh pakai lain dari org lain..menunjuk apa yang x dtunjuk oleh prempuan2 lain..mbuat lelaki terganggu..aku masih menaakul

hurm....
moga mendapat hidayah~

4 comments:

  1. lama acu tak singgah sini
    yong sihat ke??

    ReplyDelete
  2. zal : hihi..tu la psal~
    @cu : alhmd sht2 je acu ^^

    ReplyDelete
  3. lelaki pun kene ke?1st time dgr

    ReplyDelete