09 March 2010

:: last assgNment ::


.. salam alaik ..

alhmdulillah,masih bksmpatan utk trus hidup atas bumi pd hr ini..
mg hari ini lbih baek dr smalam

topic of the day : asgnment trakhir..
sayu je bunyi..ahakz..hihik..utk pngtahuan,smalam klas kajian agama..aku present la asgmnt y dah aku submit mgu lpas..alhmd setel..CUMANYA..aku kn repair ckit apa y ada dlm asgnmnt aku tu such as...mklumat y aku dpt tuh kn detailkan..

maka..
dengan penuh dedikasi..hbs je klas aku g maktabah cr bahan..apa nak jadi,jadi la..but still kekurangan sumthing..NAK CARI MANA BIBLE y nk djadikan rjukan...any IDEA???
hurm..aku pun amik sumber dr bku2 y ada dlm mktabah..ke aku y xtaw nk cari bnda alah tu ktna....uhuk..

rabbi yaSsir wala tu`assir..waj`alna minanNajihin
amin...

No comments:

Post a Comment