PHOTOSHOOT RAYA BY KAKIKLIK PHOTOGRAPHY MALAYSIA

 





Assalamualaikum & salam sejahtera

Semoga sihat hendaknya disamping keluarga tersayang.Amacam,dah seminggu raya? masih mabuk ketupat & lemang ka ?

Haha..alhamdulillah,kakyong sekeluarga seadanya.Even raya kali ni kategori Raya Terkejut,tapi..raya tetap raya!Maklumlah,2 tahun tak beraya kan?

Hari ni kakyong nak share mengenai PHOTOSHOOT RAYA.

Actually benda ni unplanned.Korang tau jelah,kakyong ni jenis otak seminit.Main handuh saja.Dah raya ke 6 barulah rasa macam ehhh nak ada gambar raya di studio lahh! Makanya,kita gunakan kuasa carian di Facebook by keyword STUDIO PARIT BUNTAR / STUDIO BAGAN SERAI.Malas nak pergi jauh-jauh and kakyong survey studio yang open dalam masa weekend ni sahaja..mana studio yang offer next week tu,kakyong hold sekejap

Scroll punya scroll,klik lah nombor whatsapp yang ada dan tadaaaa..end up rezki kami dengan team KAKIKLIK PHOTOGRAPHY Parit Buntar



Mudah sungguh deal dengan depa ni.Kakyong whatsapp tanya details untuk photoshoot and bila tengok timing tu sesuai , kakyong terus confirm booking.Hari Sabtu petang tu kakyong balik kampung jap di Kedah,kami deal nak ambil gambar dalam pukul 5/6 petang hari Ahad , mengambil kira keadaan trafik semasa jugak lah ..haha .. end up kami sampai di studio pukul 5.30 petang. OK lah takde la drag masa sangat since kakyong dah maklumkan awai-awal pada diorang

ok jom layan gambar !









Antara pakej yang ada termasuklah :





Menarik kan? Klik ja untuk direct whatsapp team KAKIKLIK

Oh ya,team diorang ni ada di serata alam tau..no worries !
klik untuk info lengkap ya!





Post a Comment

Previous Post Next Post