Giveaway October 2015 Cash RM500 by Emas Putih Giveaway October 2015 Cash RM500 by Emas Putih Reviewed by yong norliza on 10:12 AM Rating: 5

BELAJAR MEMANAH!

7:00 PM
Assalamualaikum korang pandai memanah? hehe..actually yong tak pandai and beberapa hari lepas yong dah cuba memanah tu pon seba...
BELAJAR MEMANAH! BELAJAR MEMANAH! Reviewed by yong norliza on 7:00 PM Rating: 5
MELOMPAT DI AEON TAIPING MELOMPAT DI AEON TAIPING Reviewed by yong norliza on 7:34 AM Rating: 5
MONDAY QUOTE MONDAY QUOTE Reviewed by yong norliza on 6:06 PM Rating: 5

LONELY

7:33 PM
Hari ni sendiri siti zubaidah masih belum balik ikut tok & tokwan ke Perlis suami pula ke Kelantan erm.. moga...
LONELY LONELY Reviewed by yong norliza on 7:33 PM Rating: 5

MYBSN BERUBAH WAJAH

7:52 AM
assalamualaikum alhamdulillah,masih bernyawa hingga ke saat ini dalam nikmat ISLAM dan IMAN korang suka guna internet banking t...
MYBSN BERUBAH WAJAH MYBSN BERUBAH WAJAH Reviewed by yong norliza on 7:52 AM Rating: 5
PUNCAK MUTIARA CAFE,KG PELET PENANG PUNCAK MUTIARA CAFE,KG PELET PENANG Reviewed by yong norliza on 8:36 PM Rating: 5
Powered by Blogger.