26 April 2015

21 April 2015

20 April 2015

19 April 2015

SEPETANG DI TAMAN TASIK TAIPING


ASSALAMUALAIKUM

alhamdulillah
masih berkesempatan untuk mencoret disini
lama rasanya tak menaip ..last entry pasal ZUL ARIFFIN kan
ramai gak yg mengomen..trimas semuaa

2 hari lepas sempat la posing di Taman Tasik Taiping
Acually bukanlah first time pun
boleh dikategorikan sebagai rutin juga la ke sini
bawa Siti Zubaidah
tak semestinya hujung minggu ja nak bawa anak berjalan beriadah kan..










memang seronok habis!

07 April 2015

ZUL ARIFFIN & KEKASIH BARU?


ASSALAMUALAIKUM

amboi..tajuk entry tak hengattt
almaklumlah..
lama tak bergosip

hehee
actually ada la baca berita bab zul ariffin ni
hero idaman la skarang ni kan
semua filem ada muka dia

sana sini keluar gossip dia
dengan orang tu la.. orang ni laa



Saya dah banyak kali cakap kekasih saya hanya Gayatri dan satu Malaysia sudah tahu benda itu. 
Yang mereka hendak tambah lagi kekasih saya kenapa?

heh,kawin ja la zul oit
tak payah nak buang masa keluar statement 
nak habaq kat orang siapa awek ko

wondering..
kenapa lebih best bercouple instead of berkahwin