08 September 2014

YONG DI TAG UNTUK LIEBSTER AWARD


Assalamualaikum

Entry hari ni merupakan entry tertangguh
Actually rasanya dalam 2-3 hari dah
Blogger INSAN KECIL a.k.a ANI tag yong
untuk Liebster Award ni

Terima kasih sudi tag yong ^^



hihi.. Jom kita tengok apa requirement untuk award ni

  • Mention the person who nominated you with a link to their blog
  • Answer 11 question asked
  • Nominate 11 other bloggers with a small following but with a lot of potential
  • Create 11 of your own question for them to answer
  • Notify your nominate


sekarang yong nak jawab soalan yang diajukan oleh ANI

Soalan 1:  Macam mana boleh berminat dengan blogging?

memula tu seronok-seronok ja
sebab time tu bergelar student,
of kosla masa banyak habis dengan online.hihi
pastu bila dah start blogging leh dapat ramai kawan and bertukar cerita

Soalan 2:  Berapa lama anda semua sudah berblogging?

since january 2010 wo !

Solan 3:  Kenapa pilih untuk berblogging?

sebab blogging salah satu cara untuk meluah rasa.ngee

Soalan 4:  Blogger dari mana?

PERAK

Soalan 5:  Warna apa yang anda semua suka?

MERAH

Soalan 6:  Ada apa-apa rahsia ke di sebalik warna yang anda suka?

Semangat yang berkobar-kobar

Soalan 7:  Apakah makanan kegemaran anda?

BIHUN SUP

Soalan 8:  Apakah minuman kegemaran anda?

AIR OREN

Soalan 9:  Sudahkah anda mencapai target follower yang di kehendaki?

BELUM

Soalan 10:  Nasihat untuk sesama blogger?

HAPPY BLOGGING

Soalan 11:  Adakah anda akan terus berblogging?

INSYA-ALLAH


***

YONG NOMINATE SEMUA BLOGGER 
YANG BERKUNJUNG KE SINI UNTUK JOIN AWARD NI ^^

and

sila jawab soalan yang sama ^^
no1-no 11 tuuu


2 comments:

  1. waah saya nak joinlah! btw salam singgah dari FB.thanks komen kat post saya tu .jemputle ke rumah sy bila free :-)

    ReplyDelete
  2. Tapi akak tak buat 11 soalan pun..syarat nom 4 tu..macam mana saya nak jawab..huhu

    ReplyDelete