29 September 2014

CABARAN 30 HARI | HARI #24 : RUMAH IMPIAN ANDA


Assalamualaikum

Hari ni rata-rata bloggers dah sampai hari ke 29
Yong ja stuck sebab laptop problem
Nak godek dengan tab ni,bercinta dulu la jawabnya

Okei,apa pun back on track
RUMAH IMPIAN ANDA   

******

hurm..kalau nak mintak pakcik gugel bagi gambar
For sure la macam-macam rumah indah dok ada
Semua tu bajet ribu riban
Macam tak masuk akal pun ada,kan ?

Tak salah aih kawan2 blogger letak gambar-gambar tu
Tu semua pembakar impian 
Insya allah,semoga segala impian terlaksana

As for me,yong suka rumah yang sederhana
Maklumlah,yong ni orang kampung
Cukup sebuah rumah yang boleh stay kat dalam tu dengan rasa aman damai,menenangkan hati..

Rumah kampung,rumah kayu
Ada beranda,Ada tangga
Tingkap ala-ala macam iklan adabi
Kikikiii

Rumah dekat dengan bendang (sawah padi)
Leh tengok padi menghijau,menguning
Cewah ~



******


sekian !

1 comment: