29 August 2014

MENANG CABUTAN BERTUAH~


Assalamualaikum

alhamdulillah,masih bernyawa hingga ke saat ini 
dalam nikmat ISLAM & IMAN

ehem..
mengumumkan..
yong menang shwal cantik~

actually tak da la join kontes sangat
kebetulan yong suka shopping online
ada la beli shawl GAZA dekat UMMI QAISARA 
yang ni khas untuk customer dia yang beli shawl GAZA

untuk cabutan bertuah tu,incik suami dia yang tolong cabut nama
alhamdulillah,rezeki yong & sorang lagi customer dia
ahah..sempoi dak~

kalau nak tau,dia ada jual macam-macam jenis shwal,tudung,telekung
siap baju budak pon boleh buat
serius berbaloi!
korang pergi la skodeng FB dia

oh ye.. 
nak tayang sikit apa bukti kemenangan


pakai shawl & tag UMMI QAISARA dulu... 



keputusan cabutan bertuah !



hadiah sampai tengahari tadi


tadaaaaa ~

3 comments: