31 August 2014

Giveaway: Happy 6th Year Anniversary; Thank You YOBO!




assalamualaikum

malam-malam sebelum lelap mata yong akan meronda blog kawan-kawan and terasa nak join pula GA Sarah Hanim ni..korang pon kalo nak join,jangan malu-malu,klik ja banner kiut-miut tu ha..

Komen :
amboi,dah macam juri masterchef pulak
overall ok ja maybe boleh tukar background yg belang-belang tu
hihi

sekian ;)

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Thanks join segmen saya.. heee.. (^^,)

    Meh tengok siapa menang di http://sarahhanim.blogspot.com/2014/09/pengumumuman-giveaway-happy-6th-year.html

    Sis, rtu xletak emel dekat link.. tolong emel saya = gadisjutaria@gmail.com ye.. =)

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/giveaway-happy-6th-year-anniversary.html

    ReplyDelete