24 August 2014

AZWAN ALI vs SHARNAAZ .. korang rasa ???


Assalamualaikum

Hujan-hujan petang ni buat entry bikin panas sikit

Rasanya,umum dah tahu kes diorang ni


yong rasa over sangat la isu ni

yg si Azwan tu korang tau kan DIVA

yang si Sharnaaz plak , abg JEBAT

heh .. isu dia AA upload gambar selfie
then JEBAT gatal tangan masuk dlm IG
mula la orang berperang mengutuk AA

bukan la yong ni PA si AA ni
tapi dah kenapa ramai-ramai dok meroyan
kan ke ramai lagi yg selfie time berkabung tu

cuba korang buka hashtag #mh17
belambak kot muka selfie xda kena mengena dengan mh17
sebab dia AA ke ?
Bab pakaian dia tu , malas nak komen ah

yang DJ DAVE dok nyanyi-nyanyi time awal ashaari interview dalam melodi boleh pulak ek~


hehe ..

0 comments:

Post a Comment