30 June 2014

HADIAH DARI SELURUH DUNIA ~



assalamualaikum 

hari ni nak berentry tentang HADIAH

ye.. HADIAH .. hadiah-hadiah ni yong dapat sebab adik balik dari travel
ye la..tak dapat pergi melancong,dapat hadiah pon jadi la
( ayat pujuk hati )
muahahah

jom layan gambar dulu



anwrap the presents


taraa ... sudah keluar~



manisan dari Turki ^^


alhamdulillah .. merasa juga ole-ole dari negara orang
adik travel ke Amerika atas urusan kerja , singgah di Turki
then dia bercuti pulak dengan kawan-kawan ke London & Paris
mudah-mudahan ada rezki untuk yong sampai negara orang pulak ^^




5 comments:

  1. wow.. seronoknya ada adik bradik rajin travel. sedap ke manisan tuh..
    x penah merasa lagi hihiks..

    ReplyDelete
  2. wow byk nye..mcm best je

    Singgah dari segmen MIA LIANA.salam perkenalan.
    jemput join GA kad raya saya :)
    http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/2014/07/giveaway-kad-raya-by-ekinnuar.html

    ReplyDelete
  3. wah tahniah...beat dpt hadiah kan

    ReplyDelete
  4. wah tahniah...beat dpt hadiah kan

    ReplyDelete