13 May 2014

SEGMEN : SAYA NAK FULL DESIGN BLOG



Salam alaik~

ha tu dia .. lama tak cakap bahasa oarng kampung kat arab nuh
haha.. petang2 ni nak join segmen full design blog la pulok~



Syarat dia senang je:

  1. Jangan cerewet sangat. Okay, ditekankan, jangan cerewet sangat.
  2. Ceritakan pasal design impian korang, nak berkerawang ke, nak ada Hello Kittie ke, nak ada gambar korang ke nak macam si polan ke, nak macam kat blog si polan ke (bagi link) or whatever la. Selagi korang tak suruh Fifi follow 100% design orang, inshaallah, Fifi akan cuba buat.

      ok .. yong x kisah camna pon design tuh..asalkan sweet2 ada ciri2 keibuan..
      sebab yong kan mommy..hahah.xpayah crowded bagai,buat simple sajo~

3.Bagi url blog yang nak diedit kat bawah sekali dengan cara kontek korang.

   cara kontek : emel : flizzy86@gmail.com  -  whatsapp : 0192638675

4. Siap!

2 comments:

  1. Hehe .. Assalammualaikum kak ..BW..daris segmen yg sama. wish u gud luck >_< .. comelnye anak akk! :)

    ReplyDelete