20 June 2011

:: setelah lama menyepi... ::

5:06 PM 0 Comments

... salam alaik ...

erm..lama bebenor la x menaip..dah nail tepu idea eden..
tapi eden gagahkan juo utk mnaip di pagi hari ni..hohoho..

sibuk p sibuk mai..alhmdulillah segalanya udah selesai..
apa y selesai ??
kenduri yong la...
28 / 5 / 2011 tarikh bsejarah buat yong & suami..
majlis perkahwinan kami berjalan dengan lancar,alhmdulillah syukur..
mcm biasa la,kenduri seblah perempuan dulu..

meh kita usya gambar2..xmo ckp byk dah..layan......



peace..time dok susun goodie bag :P



kemeriahan makcik2


masak nasik guna apollo..mmg mengancam la pakcik2 nih~


pngantin mekap sendiri weh...sempoi x ??

sesi touch up mahkota oleh my bestpren


ahakz..sempat lagi dgn luvly bro taufiq helios


sekian... ^^





01 June 2011

:: SUNSHINE SMILE CONTEST !! ::

5:16 AM 0 Comments
.. salam ..
ai..lama x hapdet..terasa nk join kontess plak doh..
kali nih nama kontess ialah SUNSHINE SMILE CONTEST


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)

Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

maka gambar yang yong pertaruhkan ialah........


snyuman ceria coz time nih jenjalan dgn family makan angin... ^^

ok...yong nak tag SEMUA mbe2 blogger yang singgah blog yong nih