02 February 2011

:: line berod-ben dingdong ::


assalamualaikum
alhmdulillah..msh bnyawa hingga ke saat ini dlm nkmat ISLAM & IMAN..

ahai..lama nya x mnaip dlm blog ni..rs mcm kering idea plak wlupun sblom menaip td melimpah-limpah story yang yong trasa nk story kat kwn2..hihi
poyo je ayat..

erm..actually,mlm nih ( bkn mlm ni je tau..selalu ) line celcom broadband dingdong..slow..tp nak gak menaip..so tajuk entry nih xde la kena mengena langsung dengan incik BEN hihihi

so..utk entry mlm nih just nk story mory bout my life je..balik umah cuti raya cina..
next week masuk maktab balik ( MAKTAB ?? )
for those y xtaw nape yong msuk mktab..
yong dpt Kursus Perguruan Lepasan Ijaza JQAF kat maktab Ipoh..

so..2 mggu dok maktab
smggu dah berlalu,means ada sminggu lagi..skip sminggu chinese new year makna kata 3 minggu jgk la tempohnya..next week i-allah kitorang akan tau skolah mana y kitorang dtempatkan utk mnjalani KPLI nih slama staun stengah..
anak-anak muridku sekalian..ustazah datang ^^

hihi..
ya allah..kau pmudahkanlah segala urusanku..amin~

0 comments:

Post a Comment