29 January 2011

:: hadiah..yeeha ^^ ::


.. salam alaik ..

yuhuu...kembali menaip stelah lama berhabuk blog yong nih...alhmdulillah,msh bnyawa hingga ke saat ini dlm nkmat ISLAM & IMAN..syukur ^^

pekabo kwn2 smua??
yong hari ni mood ceria je..hihih..

okei..nak story ttg hadiah y yong dapat..ingat lagi entry tentang menang PEACE CONTEST by ezanidma ?? ahakz.. kali nih entry tntang hadiah misteri y dah di kirim oleh ezan ^^



tada...
ni la hadiahnye ^^
choki-choki & brooch kaler ijau
nice...

syukran jazilan
trima kasih ^^

16 January 2011

:: menang contest..yeeha ^^ ::

salam alaik..
alhmdulillah,masih bnyawa hingga ke saat ini dlm nikmat ISLAM & IMAN

okey..hari nih hari bahgia yong tau..

nape ??

sebab..yong menang 'Peace Contest'' by EZAN IDMA
eheh..mcm x cayer lak..sbb yong byk gak join contest..
kali nih mmg ada luck la ini gmbar sama itu peace :P

thnx ezan & juri nya Cik MUNIRAH MUKHSIN



12. peace muslimah. ahlan wah sahlan ya habibi...

hihi...
jgn mara aaaa...

trimas skali lagi ^^

11 January 2011

:: a.w.a.y mode ::


.. salam alaik ..

alhmdulillah,msh bnyawa hingga ke saat ini dlm nikmat ISLAM & IMAN

ai kwn2 smua..apa cer ??
hihi..lama dh yong x online..
nampak gaya nya...yong nk wat pengisytiharan

bahawasanya....

BLOG YONG AKAN BERSARANG HINGGA KE SAAT YANG AKAN DIBERITAHU KELAK

hihih..poyo je statement tu kan ??

erm..busy sket~

daaa