27 November 2010

:: slmt btunang sayang ^^ ::

.. salam alaik ..

alhmdulillah,msih bnyawa hingga ke saat ini dlm nkmat ISLAM & IMAN

nmpaknya dh agak lama yong x update blog..ch bersarang dh blog nih..hihih
meh cini nk update..entry ttg mbe baik yong..btunang 27hb 11 baru nih

alhmdulillah,blh join gak mjlis dia..yong ke kedah 26hb dgn bus..stay kt umah dia la..meh kita layan pict di hari mjlis..






thniah syg..mg hbungn bkekalan ye..

wah..pasnih pkt2 tukar status la..
jeng jeng~



13 November 2010

:: so long good bye ::

.. salam alaik ..

alhmdulillah,msh bnyawa hingga ke saat ini dlm nikmat ISLAM & IMAN



yup..bgitu la tajuk entry kali nih

SO LONG GOODBYE

actually..hr nih last yong on9 kat kolej
malam nih btolak balik perak dgn adik naek tren kat KL SENTRAL
jum antar kitorang..hihi

hbs dah 2 sem..mybe lps ry nk mai plak..setelkan proposal tesis plak..hoho
so,kpd kwn2 suma..slmt bcuti..
enjoy ur life as what u shOuld..

take care ya...



... klu smpat update dr kg..nt kita update ye...tata....

12 November 2010

:: semusim bsama seabad terasa ::

.. salam alaik ...

alhamdulillah,msih bnyawa hingga ke saat ini dlm nkmat ISLAM & IMAN

alhmdulillah..syukur semester kdua telah berlalu..hari ni last paper..maka dgn rasminya bermula lah cuti 5 MINGGU..ahaks..pasni setelkan proposal & wat tesis la...

kejap ja masa berlalu .. pejam celik,habis smester kdua..
tma ksih diucap kpd kwn2 sekuliah..salah silap harap dmaafkan

meh kita layan gambar2 y ada utk tatapan bsama..

kngan kita di satay samuri..kajang ^^

rombongan ke pilah time knuri linda

ni plak kwn2 klas bahasa arab pengukuhan II
ingat pesan prof tengku ghani slalu tau..
mencuit rasa ^^



segala knangan antara kita bsama jgn dilupakan..
apa-apa hal halo-halo la..hihi..

:: CONTEST SI KUCING KUCING ::

.. salam alaik ..


pay back time..stelah lama mnyepi..
yong nk join CONTEST SI KUCING KUCING

Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut (ehem ehem, ayat skema, haha) :
  1. Syarat first yang tipikal. Click butang FOLLOW di sidebar dan jadi follower blog ini. Untuk memudahkan anda juga supaya dapat lihat update contest ini. Bukankah begitu? :) - done
  2. Buat satu entri blog yang bertajuk CONTEST Si Kucing Kucing. Jangan lupa letakkan banner contest yang di'link'kan terus ke blog ini okay? :) - done
  3. Dalam entri anda itu, sila nyatakan 3 sebab kenapa anda suka akan makhluk Allah yang dipanggil kucing ini. Kalau boleh biar entri simple, padat dan tepat ya. ;)
yong suka makhluk allah yang dipanggil kucing ni sebab :

- mengajar erti kasih sayang
- smua stress ilang bila boleh main dgn meow..
- sbb meow chumil sgt sgt sgt..hihi

4.Letakkan banner contest ini di sidebar blog anda.- done

5.Letakkan link entri anda itu di ruangan komen bahagian bawah ini. :) - done


ha..ni la meow2 yong kat umah..
amacam..santai x diorang lepak ??

EXPIRED DATE : 30th November 2010



:: akhirnya...bebas jua ::

.. salam alaik ..

alhmdulillah,msh bnyawa hingga ke saat ini dlm nkmat islam & iman



yahoooooooooooooo~

hari ni last paper..dh setel pun..
maka dgn rasminya cuti 5 MINGGU bermula..

alhmdulillah,tamat sudah pngajian sesi kdua
mdeka jap je..esok ada MTEST utk kpli-jQAF
yong aply gak..so doakan yong ye ^^

lepas raya mungkin dtg plak utk setelkan proposal tesis y x setel2 lagi..
rabbi yasSir wala tuasSir
waj'alna minaNnajihin..

amin~

11 November 2010

05 November 2010

:: musim baby..yeeha ::

.. salam alaik ..

alhmdulillah,msih bnyawa hingga ke saat ini dlm nkmat ISLAM & IMAN

dekat seminggu x update blog nih.,..
biasa la,balik umah pnya psal..next week balik UKM leh la online slalu..hoho

okei..entry kali nih kas ttg mbe2 yong y dah dapat baby..
member2 nih mbe klas time yong stdy kt KUIN,kedah nu..layan meh



ni baby Hafni & Dayah..nama yusuf al-qardhawi..dh besar pon..



ni baby fadzlina & aasim..nama muhd abd faathir



ni plak baby syakir & Eshah..baby boy..thniah tau..skodeng kat FB eshah la ^^



naemah & nazri pun dapat baby boy..xde gmbar baby lagi..sbb baru sminggu dpt baby ^^


ni plak zarina & hafiz..dorang dpt baby girl..sehari seblom naemah dapat baby..


wah..bestnye..and snarai nih akan terus berpanjangan sbb ada lagi mama2 yang dok tunggu turn nk basalin by end og this year..wah..meriah..tumpang seronok..
hoho..

next year pun byk y nk wat knuri
( yong pun termasuk kot ?? )
eheh..doa2kan ye ^^