22 October 2010

:: ni yang hangin 1 badan nih... ::



.. salam alaik ..

alhmdulillah,msh bnyawa hingga ke saat ini dlm nkmat ISLAM & IMAN


amboi..marah bebenor gambo kat atas ni ye..
haish..

yong baru ja balik dr library
alhmd..proses study bjalan lancar hari nih..
moga mudah utk mjwb soalah isnin nih..

fatrah imtihan ( exam week ) nih,mcm2 hal dok ada
klu y mrasa jd student,time tu la msing2 akan busy
mbawa diri..ada y g stdy kt library
klu zaman stdy kt KUIN dulu,time exm penuh ja kt kwsn bwh asrama..
bersendiri ngapai quran..ngapai madah2 utk exam
hoho..mklum la..fully arabic
( y stdy islamic course mesti paham kan..hihi )

time tu gak la tetiba masing2 angin 1 badan
sensitip tlebih..
padahal slama nih bgurau ok ja
so..bawak2 bsabo ye kwn2..

actually entry kali nih nk story sumthing bout fatrah imtihan
ada 1 bilik tuh kat level yong dari pagi memekak
pasang lagu segala bagai..
volume kuat x hengat..
yang pastinya bukan bilik foreigner

knapa tetiba ja.
sblum nih seingat yong x pnh lak bdk bilik tuh wat cmtu..
wlupun yong x knai,tp rsnya dia x pnh wt gitu sbb ni la 1st time bising x hengat

perlu kah begitu ??
tension kah ??

ko sorang je ke nak exam ??
habis org lain camno ??

ni la susah bila wat kija x fikir org laen..
agak-agak la
yong pun suka gak dgr musik..
cukup utk telinga kita okei..
jgn smpai nganggu org..


.... budi bahasa budaya kita.. sekian ..


3 comments: