:: ni yang hangin 1 badan nih... ::



.. salam alaik ..

alhmdulillah,msh bnyawa hingga ke saat ini dlm nkmat ISLAM & IMAN


amboi..marah bebenor gambo kat atas ni ye..
haish..

yong baru ja balik dr library
alhmd..proses study bjalan lancar hari nih..
moga mudah utk mjwb soalah isnin nih..

fatrah imtihan ( exam week ) nih,mcm2 hal dok ada
klu y mrasa jd student,time tu la msing2 akan busy
mbawa diri..ada y g stdy kt library
klu zaman stdy kt KUIN dulu,time exm penuh ja kt kwsn bwh asrama..
bersendiri ngapai quran..ngapai madah2 utk exam
hoho..mklum la..fully arabic
( y stdy islamic course mesti paham kan..hihi )

time tu gak la tetiba masing2 angin 1 badan
sensitip tlebih..
padahal slama nih bgurau ok ja
so..bawak2 bsabo ye kwn2..

actually entry kali nih nk story sumthing bout fatrah imtihan
ada 1 bilik tuh kat level yong dari pagi memekak
pasang lagu segala bagai..
volume kuat x hengat..
yang pastinya bukan bilik foreigner

knapa tetiba ja.
sblum nih seingat yong x pnh lak bdk bilik tuh wat cmtu..
wlupun yong x knai,tp rsnya dia x pnh wt gitu sbb ni la 1st time bising x hengat

perlu kah begitu ??
tension kah ??

ko sorang je ke nak exam ??
habis org lain camno ??

ni la susah bila wat kija x fikir org laen..
agak-agak la
yong pun suka gak dgr musik..
cukup utk telinga kita okei..
jgn smpai nganggu org..


.... budi bahasa budaya kita.. sekian ..


Share on Google Plus

About yong norliza

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 Comments: