28 April 2010

:: end of the semester ::

6:22 AM 0 Comments
.. salam alaik ..

nampaknya sudah terlalu lama aku biarkan blog nih bersawang..
byk sgt ke kerja smpai x update blog..hihik..maybe xda story kot..
so..today..i have sumthin' to story here..jeng jeng jeng..

sedar x sedar..jap ja masa berlalu..dan dan trengat lagu LINKIN PARK

" Time is a valuable thing watch it fly by as the pendulum swings watch it count down to the end of the day the clock ticks life away "

wah..lagu nih fevret aku..hafal woo zaman ngji kat maktab mahmud dulu..ops,aku bkn nk story pasal lagu nih..diam x diam,dah habis semester 1 pengajian aku kat UKM..trasa mcm baru ja dftar msuk semalam...hoho..alhamdulillah,semuanya berjalan lancar..















macam-macam benda best yang dah aku pelajari kat cini..yang x best pun x terkecuali..suma tuh mngajar aku erti kehidupan..kat cini juga aku kenal dgn golongan manusia hipokrit..x boleh nak bertolak ansur dengan orang lain semata-mata kerana ego dan rasa megah dengan diri sendiri..na`uzubillah la aku join sifat nih...

so..untuk sem depan..aku harapkan yang terbaik juga..
terima kasih kepada semua kawan-kawan dan kakak-kakak..xlupa gak adik-adik yang turut membantu..ihik..

timakaseyyyyyyy !!!!!!